Filmare HALUCINANTĂ! Își bate fata cu handicap

  2308
  0

  RefleqtMureș a intrat în posesia unei filmări tulburătoare, în care o femeie de aproximativ 40 de ani își lovește, în repetate rânduri, fata cu un obiect contondent.

  Potrivit informațiilor noastre, fata are handicap psihic, însă mamei sale pare să nu-i pese, astfel că-i aplică acesteia mai multe lovituri.

  IPJ Mureș a intrat pe fir.

  Cu privire la imaginile video din care rezultă faptul că o femeie agresează o tânără, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J Mureș este abilitat să comunice următoarele:

  La data de 27 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate și fiica ei, în vârstă de 20 de ani.

  Totodată, s-a mai constatat că femeia și-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton.

  Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu și în prezența unui reprezentant D.G.A.S.P.C.

  De asemenea, în urma activităților specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect.

  În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție legală prin parchet.”, transmite IPJ Mureș.

  Share this content: