PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT

La data de 21 noiembrie a.c., în cursul dimineții, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Band și orașul Ungheni, pentru documentarea activității infracționale a doi tineri, bănuiți de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, în noapte de 6/7 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a unei locuințe din localitatea Petea, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice și aparate sau dispozitive electronice, precum tablete, telefoane mobile, boxe audio, un monitor și un router wireless.

La percheziții, polițiștii au găsit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o parte din uneltele electrice sustrase, dar și telefoane mobile, prejudiciul fiind astfel recuperat parțial.

De asemenea, cu aceeași ocazie, au fost identificate persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv doi tineri, de 25 și 15 ani, din comuna Band.

Urmare a probatoriului administrat, față de tânărul de 25 de ani, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Acesta a fost condus sub escortă și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Secției 4 Poliție Rurală Ungheni.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Share this content: