(VIDEO) 14 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 1 milion de lei

  14
  0

  În această dimineață, 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în județele Mureș, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița și municipiul București, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

  Prejudiciul estimat până în prezent este de aproximativ 1.000.000 de lei, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

  Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș, cel al polițiștilor inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și de jandarmi.

  Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

  Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  Share this content: