În finala Cupei României U19, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc:

CSM Târgu Mureş – FK Odorheiu Secuiesc 4-0 (2-0)

Marcatorii echipei noastre: Cherteş 2x,  Butiurca, Varga

A fost o finală echilibrată cu o mică dominare din partea echipei noastre antrenate de către Endre Kacsó, în primul sfert de oră ambele echipe şi-au creat mai multe ocazii.

Laurenţiu Săbăduş şi-a păstrat intact poarta, iar în atac Robert Laposi nu a putut introduce mingea în poarta goală.

Golul a venit în poarta celor din Odorheiu Secuiesc, în minutul 16, Patrick Cherteş a înscris cu un şut plasat de la distanţă.

După golul primit, gazdele competiţiei au ieşit mai mult la atac, şi-au creat mai multe ocazii mari de gol, dar Săbăduş a fost de neînvins.

La un contraatac şutul lui Robert Laposi a fost deviat în plasa laterală, iar în minutul 18, formaţia noastră a prins un contraatac letal la capătul căruia Cherteş a centrat ideal în faţa porţii, iar Zsolt Butiurca a introdus mingea în poartă. 2-0.

Peste câteva secunde echipa noastră a comis ceea de a şasea greşeală de echipă, astfel gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la 10 metri, dar astăzi nimeni nu-l putea depăşi pe Săbăduş.

După pauză, echipa noastră s-a retras mai mult în apărare, aşteptând şansa contraatacului.

Gazdele au ratat câteva ocazii uriașe, dar nici Robert Laposi nu a avut noroc, cu șansă a depășit portarul oaspeților, dar a nimerit bara de la câțiva centimetrii.

Antrenorul echipei din Odorhei, Zoltán Jakab şi-a scos portarul cu aproximativ 6 minute şi jumătate înainte de finalul jocului, iar peste un minut a fost deja 3-0 pentru noi. Cherteş a interceptat o pasă al adversarului şi a înscris din propriul teren în poarta goală.

Cei din Odorhei au mizat totul pe cartea atacului, dar cu 2 minute înainte de final totul s-a terminat, Eduárd Varga a interceptat şi el o pasă şi a marcat ca şi colegul lui de echipă pentru 4-0.

Echipa antrenată de Endre Kacsó şi-a apărat astfel cu succes titlul câştigat acum un an, învingând pe rând cu 9-0 pe Şoimii Şimand în sferturi şi pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu 9-2 în semifinală.

Felicitări băieţii!

Felicitări antrenorilor şi staffului tehnic!

Suntem mândri de voi!

Viitorul futsalului mureşean este în formare!

HAI CSM TGM!

Share this content: