Echipa de tineret a PNL Târgu Mureș și-a ales astăzi, 23 februarie, un nou Birou Politic Local, care va fi condus de președintele Sebastian Ioan Oltean, antreprenor, absolvent de Contabilitate și informatică de gestiune la FSEGA Cluj Napoca, secondat de prim-vicepreședinții Paula Adela Todoran și Casandra Vasiu.

“Candidând pentru această poziție, mă angajez să fiu vocea voastră în cadrul TNL Mureș și PNL Mureș. Nu doar că vă invit să mă susțineți, ci vă rog să fiți alături de mine în acest demers, să veniți cu idei și propuneri, să construim împreună un viitor mai bun pentru tinerii din Târgu Mureș.
În ceea ce privește implicarea în politică, vă îndemn să nu priviți acest domeniu cu scepticism sau dezinteres. Politica nu este doar despre alegeri și guverne, ci este instrumentul prin care putem influența direcția în care se îndreaptă societatea noastră.”, a afirmat Sebastian Ioan Oltean, președintele TNL Târgu Mureș.

În funcția de secretar general al TNL Târgu Mureș a fost aleasă Balazs Anabella.

Din echipa de coordonare a tinerilor liberali târgumureșeni mai fac parte 6 vicepreședinți: Adrian Ilie Boldea, Darius Cătălin Curcă, Traian Mihai Codrea, Ionuț Adrian Cenan, Eduard Mihai Moldovan și Sandor Norbert.

În funcția de membri ai Biroului Politic Local al TNL Târgu Mureș au fost aleși Ionela Maria Avram, Vlad Cristian Dalalau, Alexandru Marcel Moldovan, Denis Alexandru Mureșan și Paul Florin Runcan.

Share this content: