Home Social TEDxCornisa aduce la Târgu Mureș 19 speakeri de elită

TEDxCornisa aduce la Târgu Mureș 19 speakeri de elită

6
0

Conferința TEDxCornisa, moderată de Mihai Morar, realizatorul podcastului “Fain&Simplu”, va avea loc sâmbătă, 27 mai, de la ora 10, la Teatrul Național Târgu Mureș.

Vom avea ocazia să ascultăm poveștile a 19 oameni curajoși care și-au urmat visurile, au înfruntat obstacole și au făcut schimbări semnificative în viața lor și pentru lumea noastră. Vom învăța cum putem deveni versiunea noastră cea mai curajoasă și autentică.

Speakerii evenimentului sunt pr. Constantin Necula, Melania Medeleanu, Liana Stanciu, pr. Vasile Ioana, Olimpia Mireștean, Emil Constantinescu, Daniela Zeca Buzura, Paula Rusu, Laurențiu Șerban, Emil Dobrovolschi, Cristina Bâtlan, Emilia Șercan, Charlie Ottley, Ștefan Chihaia, Chef FOA, Mirela Retegan, Sandra O’Connor, Meda Neagoe și Denisa Florea.

TEDxCornisa, poziționat ca un eveniment al comunității mureșene se află la ediția a treia, iar tema conferinței din 27 mai este CURAJ. Organizatorii TEDxCornisa Târgu Mureș explică acestă alegere prin faptul că “noi definim curajul ca un test de caracter. Când avem curaj, arătăm că suntem încrezători și puternici. Curajul este o super putere, dar atunci când avem curaj nu suntem super-eroi. Suntem, pur și simplu, noi. Mai buni.”

TED reprezintă acronimul cuvintelor Technology, Entertainment, Design, fiind prezentat ca “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie în viitor”. În conferințele TED, care au ca misiune “idei care merită să fie răspândite”, unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. Din aprilie 2009, conferințele TED au fost vizionate de peste 100 de milioane de ori, de mai mult de 18 de milioane de oameni.

Biletele la conferința TEDxCornisa din 27 mai, de la Teatrul Național Târgu Mureș, mai pot fi achiziționate de pe site-ul www.tedxcornisa.com

Share this content: