Soția președintelui PNL Chețani îl face „terci” pe președintele PMP Chețani

  1205
  0

  Înfrângerea suferită, aseară, de Daniel Bega și PMP Chețani, în tentativa lor de a captura Primăria atrage după sine o serie de „note de plată”. După ce, pe parcursul campanie electorale, diverse „conturi de facebook anonime” apropiate Alianței PMP -FD Chețani au adus înjurii și cuvinte grele atât președintelui PNL Chețani, Bogdan Lăscău, cât și soției sale, Smaranda, aceasta din urmă a venit cu una dintre cele mai grele replici posibile!

  Totul a pornit ieri când președintele PMP Chețani se lăuda că va da drumul la artificii pentru a sărbătorii „schimbarea de la Chețani”… ei bine, nema schimbare, nema artificii, cum ar spune cineva, iar Smaranda Lăscău s-a dezlănțuit.

  Bună ziua, domnule doctor Păcurar!

  M-ați dezamăgit teribil…v-am așteptat atât eu, cât și copilul meu, toată noaptea! Am așteptat în zadar artificiile promise de dumneavoastră în data de 9 iunie. Am înțeles, nu ați avut onoarea atunci, dar am sperat că va fi sărbătoare în fața porții mele in noaptea de 23 iunie. Am ținut copilul treaz până-n miez de noapte, au venit până și părinții mei tocmai de la 400 km distanta, numai să se bucure de spectacolul gratuit oferit de dumneavoastră. Și ce ați făcut, domnule doctor Păcurar? Ne-ați amăgit…și pe mine, și pe părinți, dar mai ales pe copil.

  Vă rog, domnule doctor Păcurar, să observați că mă adresez cu “dumneavoastră”. În comparație cu dumneavoastră, eu am fost crescută să tratez oamenii cu respect, chiar dacă nu primesc același tratament din partea lor. Mă adresez cu acest apelativ – dumneavoastră – și unui personaj care, in loc de prenume, folosește cuvinte precum “gunoiule”, sau niste apelative pe care îmi este rușine să le scriu, darămite să le spun cu voce tare (se știu ele, au fost făcute public pe rețelele de socializare).

  Domnule doctor Păcurar, comparativ cu dumneavoastră, care sunteți un nume cunoscut în comună și nu numai, eu sunt o străină în Chețani, o vinitură, cum s-ar spune în termeni regionali. Cu toate acestea, dau “Bună ziua!”, “Săru’mâna!”, “Salut!” – depinde de caz – tuturor consătenilor mei. Chiar și celor pe care nu-i cunosc! Așa am fost educată…dumneavoastră nu sunteți în stare să salutați nici măcar oamenii cu care interacționați aproape zilnic. Nu o spun eu, pentru că nu m-ați salutat niciodată în viață, o spun dumnealor!

  Vă aduc la cunoștință că am terminat masterul în Amenajare și Dezvoltare Turistică, în cadrul Facultății de Geografie – UBB Cluj-Napoca. Vă întreb nu numai pe dumneavoastră, ci și pe restul prietenilor dumneavoastră, care cred orbește orice le-ați spune…cum aș putea să ocup postul (blocat!!!) de bibliotecar al comunei Chețani? Am pretenția că ințelegeți ironia, nu trebuie să vă explic! Mai presus de asta, am un loc de muncă stabil, la care nu aș renunța pentru nimic. Cred că știm cu toții cât de greu este, in zilele noastre, să-ți găsești un loc de muncă bun, la care sa și mergi cu drag. De ce aș renunța la această stabilitate???

  Domnule doctor Păcurar, poate că soțul meu, deci implicit și eu, nu are avere, dar averea la care va referiți este doar cea materială. Soțul meu, Bogdan, căci acesta este prenumele său, nu cum i v-ați adresat dumneavoastră, are CEA MAI MARE avere – pe fiul nostru și pe mine! Pe părinții lui, pe frații și cumnații lui, neam mare, pe prietenii adevărați, care i-au stat alaturi nu numai la bine, dar mai ales la greu! Bogdan ne-a făcut, dar cel mai important, ne va face și de acum înainte, extrem de mândri de el!

  Am permisiunea de a vorbi in numele lor și va pot spune ca Bogdan este mult mai bogat decat voi toți, cei care, presupun, că din frustrare sau invidie, l-ați ponegrit și jignit, cu niste cuvinte care, domnule Păcurar, nu va fac cinste!

  Închei aceasta lungă postare cu urări de bine, sănătate și pace, atât în suflet cât și între oameni!

  De această dată, nu o voi mai asculta pe bunica mea, care m-a educat atât de frumos…așa că, domnule doctor Păcurar, vă salut, dar FĂRĂ respect!

  Smaranda Lăscău,

  soție și noră de foști ciobani”, este replica dură și prea elegantă oferită de Smaranda Lăscău unuia dintre cei mai aroganți politicieni din Chețani. Ca o paranteză, exact această aroganță și atitudine de „superioritate” i-a costat alegerile pe PMP-iști, ieri! 🙂

  Share this content: