Home Social Sondaj: Doar 1% dintre români consideră că femeia ar trebui să plătească...

Sondaj: Doar 1% dintre români consideră că femeia ar trebui să plătească nota unei cine romantice

2
0
SSUCv3H4sIAAAAAAAACpyRz27DIAzG75P2DhHnRgoJa9q+SrWD+bMGlUIFZNNU9d1nIFScd8M/25/9mcf7W9cRDkELcuoeKcJYG7OG6CFqZxEPu417ZaXyLVFSR+c1mBZyiGKxcFMI7WpMws+cJCFCXIMKadiGBER1QY0CXxJlo3OJu5rISezAFCG7hoWVZ1ZREf9XZ3l8VjdwUVb85oUbI14ZBcXIuZSS609U/tZag1Vq17j6dgJMKpgapbvXQttL0+bikq9c24RbbfRphdfmxDh3B27Sib9QU1W+QAhYLitvBgn8U3dr5lgXs4FNlUj8iRTSaaR7Nh7ZsKcjZfPItoLye4tGnbxOFcJYXLVsreu0AaHsQPlxor0axdAzOav+wPdzL8XHMB+ncZKM4+GffwAAAP//AwDuIOrEhwIAAA==

Am vrut să aflăm care este percepția românilor când vine vorba de o cină romantică în oraș, așa că i-am întrebat ce suma ar fi acceptabilă pentru o masă în doi și cine ar trebui să plătească nota. Răspunsurile au fost analizate în funcție de sex, oraș, statut marital și stare ocupațională.

Societatea modernă promovează egalitatea în toate aspectele, inclusiv când vine vorba de nota de plată la o cină romantică. Tot mai multe femei susțin că vor să-și achite partea, ba chiar se simt deranjate când bărbații nu le acceptă banii. Fiind mame și modele pentru copiii lor, se explică aceeași atitudine prezentă și la generația Y – cei născuți între anii ‘80-’90.

Deși sunt tot mai frecvente cuplurile care împart nota la restaurant, opinia generală continuă să fie că bărbații trebuie să achite nota în întregime. Un studiu făcut de Money Magazine arată că 78% dintre oameni sunt de această părere, ba chiar bărbații au fost mai predispuși decât femeile să răspundă astfel.

Am vrut să aflăm care este percepția românilor când vine vorba de o cină romantică în oraș, punând în balanță mentalitatea tradițională și era modernă. Am realizat un sondaj în care i-am întrebat ce suma ar fi acceptabilă pentru o masă în doi și cine ar trebui să plătească nota. Răspunsurile au fost analizate în funcție de sex, oraș, statut marital și stare ocupațională.

Iată care au fost principalele descoperiri:

CITEȘTE CONTINUAREA AICI: https://bookingham.ro/insider/sondaj-doar-1-dintre-romani-considera-ca-femeia-ar-trebui-sa-plateasca-nota-unei-cine-romantice/

Share this content: