O ludușeancă a povestit, prin intermediul rețelelor de socializare, experiența prin care a trecut în prima săptămână a lunii februarie, din cauza unui milițian.

„In data de 06.02.2024 toata ziua, masina din imagine, cu nr. MS 12 AYV a blocat intrarea intr-o curte privata, in Ludus, vis a vis de Politie…. cu toate ca, era atat semnalizare atat pe poarta, cât si erau locuri libere pe toata lungimea drumului..dar, na, trebuia sa aratam ca in haina statului de politie unii pot, ca de multe multe ori, să încalce legea, cei care ar trebui sa o respecte!…Cu toate că, a fost sesizata politia de vis a vis, precum si cea locala, nimeni nu stia a cui este masina..politia locala din Primaria Ludus i-a lasat o invitatie pana la urma pe parbriz, dar Politia Ludus nu a intreprins nimic! …la ora 22.45 cand a venit proprietarul masinii, care era in haina Politiei si care a ramas mirat ca, colegii lui de la Politia Ludus nu l-a sunat ca sa vina sa deblocheze intrarea in curte si care sustinea ca, colegii acestuia stiau a cui este masina, tot acesta era iritat daca l-am intrebat de ce blocheaza o cale de acces intr-o curte/ proprietate privata si care m-a si amenintat ca raspund contraventional?! Tot eu? El incalca legea si face abuz in haina statului si tot el ameninta? Asta un angajat al Politiei din Ludus, un politai dintr-un sat/comuna aparținătoare! Cand se va respecta legea si accesul la o proprietate privata?..si nu e un caz singular ca cel expus…de multe, multe ori angajati ai Politiei din Ludus parcheaza neregulamentar blocand intrarea in curte/ garaj, de multe multe ori a fost sesizata si conducerea Institutiei Politiei Ludus, dar degeaba…. fara respectarea legii!”, a spus aceasta, care a publicat și fotografii doveditoare, cu fapta milițianului.

Potrivit Codului Rutier, constituie contravenție și se pedepsește cu amendă fapta conducătorului auto care blochează, cu voie, calea de acces către o proprietate privată.

Dar deh… la Luduș, milițian la milițian nu scoate ochiul 🙂

Share this content: