După ce au câștigat capital politic de pe urma lui Emil Florin Mocan, reprezentanții PMP Chețani și-au dat arama pe față și (încă de acum 2 ani) au declarat că-l susțin pe social-democratul, Daniel Bega, la funcția de primar.

Astfel, dând dovadă de o coloană vertebrală meteorică (ca să folosim niște termeni eleganți), consilierii locali PMP au cotit-o spre PSD-istul, Bega, iar PSD-istul Bega a ieșit din PSD și este acum … de dreapta.

Bun, lăsând prostiile la o parte, pentru cine nu știe, la Chețani vor candida minim 3 oameni pentru funcția de primar.

Emil Florin Mocan – de la PSD

Daniel Bega – de la Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, FD)

Cornel Ilea – de la AUR.

Dar … acum ne vom focusa pe Bega, fost membru PSD, actual FD – ADU. În singurul raport de activitate pe care i l-am găsit pe site-ul primăriei, consilierul local Bega se laudă că … a citit proiectele de hotărâre, că a fost prezent la toate ședințele și că … cam atât. PMP-iștii se bazează pe Bega deoarece populația nu-l cunoaște și, de multe ori, pe cine nu cunoști – ți se pare că-i bun, până ajungi să-l cunoști 🙂

Nici o inițiativă pentru cetățenii comunei Chețani, nici o tentativă de utilizare a pârghiilor politice pentru a atrage resurse la Chețani … nimic.

Ia, să vedeți și voi – dragi cititori – cum arată raportul de activitate al unuia care se vrea primar:

download-4-e1713775836823-656x1024 Să vrei să fii primar și să ai un raport de activitate de 3 paragrafe, asta înseamnă să fii Daniel Bega

Ca o comparație, Emil Florin Mocan, primarul în funcție al comunei Chețani, a atras în cei 4 ani de mandat, peste 10 milioane de lei fonduri în comună atât de la Guvern, prin „Anghel SAligny”, cât și de la Agenția Națională de Mediu și din alte surse. Tot ce a făcut Mocan pentru Chețani vom reliefa în articolele următoare.

Foto: zi-de-zi.ro

Share this content: