Astăzi, 24 aprilie 2024, au început înscrierile pentru sesiunile de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române, respectiv școlile de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina.

1.340 de locuri au fost scoase la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și alte 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 14 mai a.c. (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@ms.politiaromana.ro.

Detalii privind organizarea și desfășurarea concursurilor:

  • Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 21 mai a.c.;
  • Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 21 mai 2024, conform planificării care va fi comunicată, în timp util, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la secțiunea ,,Carieră” – ,,Admitere școli de poliție 2024”;
  • Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 25 – 31 mai 2024;
  • Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 15 iunie 2024;
  • Examinarea medicală se realizează în perioada 19 iunie – 12 iulie 2024.

Informații suplimentare privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș:
https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-scoli-de-politie-2024/anunt-admitere-scoli-postliceale-mai-sesiunea-aprilie-iulie-2024

Share this content: