În această dimineață, în jurul orei 07.55, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a fost sesizat cu privire la producerea unui accident de circulație, pe DJ151 C, în comuna Valea Largă – sat Valea Pădurii.

Din primele informații, un bărbat de 45 de ani, în împrejurări ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, ar fi fost accidentat pe partea carosabilă de un autovehicul, condus de un bărbat de 38 de ani, din direcția Valea Largă – Tritenii de Sus.

Din verificările preliminare mai reiese faptul că, bărbatul de 45 de ani, ar fi fost acroșat de autovehicul, după ce acesta ar fi coborât, în calitate de conducător auto, de la volanul unei autoutilitare, parcate la marginea părții carosabile.

În urma evenimentului, bărbatul de 45 de ani a fost rănit, iar din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare acordate de către echipajele medicale la fața locului, a fost declarat decesul acestuia.

Conducătorul de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările cu privire la circumstanțele concrete și dinamica producerii evenimentului.

Share this content: