“Stadiul de execuție pe A3 Chețani – Câmpia Turzii a ajuns la 84%. Mobilizare extrem de bună pe șantierul autostrăzii.

Se lucrează pe tot lotul de #autostradă, de la turnarea stratului de uzură și până la montarea parapetelui, companiile STRABAG și GEIGER având intenția de a termina lucrările până la finalul acestui an.

În cadrul vizitei de lucru de ieri, reprezentanții firmelor constructoare ne-au dat asigurări că se lucrează în ritm susținut pentru ca tot stratul de uzură să fie turnat până la mijlocul lunii noiembrie.

După deschiderea circulației pe pasajul de peste autostradă între localitățile Hădăreni și Chețani, pe DN15, următoarele două săptămâni vor aduce finalizarea a încă două borne importante din proiect: podul peste râul Arieș și pasajul peste autostradă din zona localității Luna.

Le mulțumesc reprezentanților CNAIR, inclusiv celor de la nivel local, dar mai ales echipelor din teren pentru modul în care înțeleg să își onoreze angajamentul dat pentru un drum de la Târgu Mureș la Cluj, direct pe autostradă. Fără îndoială, atunci când este necesar, oferim întreg sprijinul administrativ de care este nevoie.”, prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre.

infrastructura #mures #autostrazi #dezvoltare

Share this content: