Home Administrație Primarul ludusean, la intalnire cu oamenii de afaceri

Primarul ludusean, la intalnire cu oamenii de afaceri

15
0

A avut loc astăzi, 28 decembrie 2023, tradiționala întâlnire anuală a administrației publice locale cu oamenii de afaceri și conducătorii de instituții publice, întâlnire care se dorește a fi un moment al bilanțului dar și unul al pregătirii pentru începerea noului an. 🤝

Oamenii de afaceri reprezintă coloană vertebrală a economiei noastre locale și eu cred ca nici un plan de dezvoltare pe termen mediu și lung, nu poate face abstracție de această categorie socială pe care dumneavoastră, oamenii de afaceri, o reprezentați.

Este evident că un mediu de afaceri sănătos este alcătuit din oameni informați. Cu cât suntem mai bine și mai rapid informați, cu atât putem acționa mai corect și mai eficient.

Sunt și voi rămâne un susținător al mediului de afaceri și de aceea aștept cu interes propunerile dumneavoastră. Vă asigur că voi susține prin toate mijloacele și pârghiile legale, propunerile și proiectele care se vor dovedi utile orașului nostru și ludușenilor.

Vreau să vă mulțumesc pentru întreaga colaborare din acești 12 ani, ani cu totul deosebiți pentru mine și vă asigur că voi face în continuare tot ceea ce îmi stă în putință, atât pentru dezvoltarea și înfrumusețarea orașului, cât și pentru creșterea bunăstării fiecărui ludușean. 🤗

Vă doresc tuturor un an nou fericit, multă sănătate și numai împliniri în noul an, alături de cei dragi! 😇

La mulți ani! 🥂

Share this content: