UPDATE: Am reusit sa trimitem solicitarea pe email … să vedem cine și ce ne răspunde 🙂

În lumina noilor informații care se propagă, cu privire la atitudinea cel puțin ciudată a executivului de la Sânger, care întocmește achiziții publice după propriul plac, RefleqtMureș a încercat să remită o solicitare de informații către UAT Comuna Sânger.

Însă … surpriză, emailurile nu le funcționează, la telefoanele Primăriei nu răspunde nimeni, astfel că … presa și, implicit, cetățenii nu au altă alternativă de comunicare… eventual poate ar trebui să le trimitem niște porumbei călători!

Am vrut să aflăm o serie de informații despre obiectivele și proiectele de investiții implementate la Sânger.

„În baza legislației în vigoare privind liberul acces la informațiile de interes public, vă solicităm lista proiectelor de investiții finanțate prin POR/POCA/POIM sau alte programe operaționale din Fonul de Coeziune 2014-2020 implementate de Comuna Sânger.
De asemenea, vă solicităm lisa obiectivelor de investiții implementare de Comuna Sânger, finanțate prin PNDL sau PND Anghel Saligny.
De asemenea, vă solicităm lisa proiectelor PNRR aprobate la finanțare pentru Comuna Sânger!”, este solicitarea noastră, pe care am trimis-o inclusiv prin Whatsapp primarului, Alexandru Măgheran.

Ne-am văzut nevoiți în acest demers deoarece site-ul primăriei Sânger este aproape inutil, nefiind prezente obiective, proiecte de investiții, demersuri … practic NIMIC din ceea ce AR TREBUI publica nu este publicat!

Share this content: