Premiati de prefect dupa ce au salvat o femeie injunghiata

  16
  0

  📌 Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre: “ Îmi exprim satisfacția și îi felicit pe cei doi tineri polițiști Raul Antonio Ionaș și Paul Andrei Nichita, ale căror acțiuni remarcabile au reflectat nu doar angajamentul lor față de datoria profesională, ci și un curaj extraordinar în fața unei situații deosebit de delicate. Voi cere atât Inspectoratului General al Poliție Române cât și Ministrului Afacerilor Interne avansare lor în grad. Îi felicit de asemenea pe Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Constantin Mihalache și pe Adjunctul Șef al I.P.J. Mureș Cătălin Rădulescu.”

  🚨 La începutul lunii Decembrie 2023, cei doi agenți de poliție au intervenit în salvarea unei femei ce a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul partener. Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, aflându-se în patrulare pe DN 15, au observat prezența suspectă a unui autoturism staționat pe un drum agricol, astfel au decis să verifice circumstanțele. În urma acestei intervenții, cei doi agenți de poliție au reușit salvarea victimei înjunghiate ce se afla de mai mult timp în autoturismul atacatorului.🚔

  🏅În semn de recunoaștere pentru curajul lor, prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre le-a înmânat o plachetă de recunoștință, subliniind astfel devotamentul lor excepțional și contribuția semnificativă la menținerea ordinii și siguranței publice.Le adresăm întreaga noastră recunoștință și apreciere pentru modul exemplar în care au gestionat situația și pentru profesionalismul lor notabil.

  🙌👮‍♂👮‍♂ #Eroism #apreciere #SiguranțăComunitară #IPJMUREȘ

  Share this content: