Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre:

25b6 Prefectul de Mureș, prezent la recepția școlii din Târnăveni“Școala Gimnazială “Traian” Târnăveni a fost reabilitată, modernizată și extinsă cu bani europeni.

2714 Prefectul de Mureș, prezent la recepția școlii din TârnăveniFelicitări administrației locale condusă de primarul Sorin Megheșan pentru proiectul de peste 20 milioane lei prin care 435 de elevi din corpurile B și C ale clădirii vor studia de luni într-o școală modernă, adaptată standardelor anului 2024. Din toamnă, alți 420 de copii vor reveni în sălile din corpul A al școlii. La acestea se adaugă 4 terenuri de sport26f9_200d_2642 Prefectul de Mureș, prezent la recepția școlii din Târnăveni pentru handbal, tenis, badminton și atletism.

2197 Prefectul de Mureș, prezent la recepția școlii din Târnăveni Cred că o administrație performantă investește prioritar în educație și sănătate, iar echipa Primăriei Târnăveni alături de Consiliul Local au dovedit până acum o viziune sănătoasă în ceea ce privește viitorul acestei comunități.”

Share this content: