Pericol de avalanșă, la munte

  3
  0

  Salvamont Salvaspeo Mureș a remis un avertisment privind posibilitatea producerii unor avalanșe, în zona de munte a județului MUREȘ.

  2757 Pericol de avalanșă, la munteÎn zona montană a județului Mureṣ la altitudini de peste 1300m s-au format mai multe zone cu gheață, iar înaintarea pe poteca turistică poate fi îngreunată dacă nu sunteți echipați corespunzător 2757 Pericol de avalanșă, la munte

  1f449 Pericol de avalanșă, la munteAvând în vedere fluctuațiile de temperatură din zona montană din următoarele zile, există posibilitatea să se formeze și mai multe zone cu gheață!

  2757 Pericol de avalanșă, la munteVă recomandăm să vă echipați corespunzător folosind echipament de protecție adecvat, echipament de iarnă și să abordați trasee turistice în funcție de pregătirea dumneavoastră. Abordați cu o deosebită atenție orice potecă care nu este văzută de soare!

  1f449 Pericol de avalanșă, la munteÎn următoarele zile temperatura în zona montană a județului Mureṣ se va răcii brusc !

  #SalvamontMureṣ

  Figyelem! 1f447 Pericol de avalanșă, la munte

  2757 Pericol de avalanșă, la munteMaros megye hegyvidékén 1300 méter feletti magasságban több jeges felület alakult ki, és a turistaúton való előrehaladás nehézkes lehet, ha nincs megfelelő felszerelés rajtunk2757 Pericol de avalanșă, la munte

  1f449 Pericol de avalanșă, la munteA következő napok hőmérséklet-ingadozásaira tekintettel fennáll annak a lehetősége, hogy még több jeges terület alakuljon ki!

  2757 Pericol de avalanșă, la munteJavasoljuk, hogy csak téli felszerelést használva és a felkészültségnek megfelelő turistautakat válasszunk a következő napokban! Különös óvatossággal közelítsünk meg minden olyan túra útvonalat, amelyet nem süt a nap!

  1f449 Pericol de avalanșă, la munte A következő napokban a hegyekben hőmérséklet lehűlés várható !

  #MarosMegyeiHegyimentők”, este mesajul transmis de Salvamont Salvaspeo Mureș.

  Share this content: