*PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE FURT CALIFICAT* *

_În cursul acestei dimineți, 27 februarie a.c., polițiștii orașului Ludus, sub supravegherea procurorului de caz, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Alba, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Un tânăr de 20 de ani, din județul Alba, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore

._*În fapt, la data de 24 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la furtul mai multor unelte electrice, în valoare de 2.700 de lei, din două gospodării aflate în orașul Luduș, dar și cu privire la o tentativă de furt dintr-un adăpost pentru animale, din localitatea Ațintiș.

Urmare a perchezițiilor efectuate în județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 2.200 de lei, dar și alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

De asemenea, cu ocazia perchezițiilor, a fost identificat un autovehicul, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la săvârșirea faptelor.

Două mandate de aducere au fost puse în executare, iar în baza probatoriului administrat, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.Acesta a fost condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.Activitățile au beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști și a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Share this content: