Home Investigație Oare … de ce s-au rupt PMP-iștii din Chețani de primarul, Emil...

Oare … de ce s-au rupt PMP-iștii din Chețani de primarul, Emil Florin MOCAN?

172
0

Multe necunoscute au fost lăsate „sub preș” până acum, deși lumea era curioasă: cum să te rupi, efectiv, de omul pe care l-ai susținut în 2020, pentru funcția de primar?

RefleqtMureș acordă o atenție DEOSEBITĂ situației de la Chețani și, în articolul de față vom evidenția care au fost factorii declanșatori ai rupturii dintre PMP și Emil Florin MOCAN.

În 2016, Emil Florin Mocan a candidat la funcția de primar al Comunei Chețani, din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României și… A CÂȘTIGAT. Vremurile au trecut, UNPR s-a vărsat în PMP, dar Mocan nu a ales nici o cale politică, ci a candidat independent.

Totuși, oamenii de afaceri din Chețani s-au coalizat cu primarul și, intrând cu toții în PMP, l-au susținut pe acesta pentru candidatura la Primărie. Ulterior, însă, s-a produs ruptura.

Surse politice de la Chețani ne-au povestit care a fost, de fapt, motivul pentru care liderii PMP Chețani l-au vrut pe Daniel Bega în detrimentul lui Emil Florin Mocan.

Motivul? LĂCOMIA ȘI DISPERAREA PMP-IȘTILOR DUPĂ CĂPĂTUIRE!

Astfel, 3 consilieri locali PMP i-au reproșat primarului că nu le-ar fi dat gratuit, câteva HECTARE de teren, pe care să-l administreze după propriul plac.

Al doilea motiv: CADASTRAREA GRATUITĂ A TERENURILOR DIN CHEȚANI! În timp ce populația este mulțumită de cadastrare, deoarece în sfârșit va fi pusă în posesie, „marii fermieri” din PMP vor pierde câteva terenuri frumușele, pe care se puseseră stăpâni, în mod ilegal.

Ce părere aveți, dragi alegători din Chețani, Hădăreni, Grindeni, Linț și Cordoș? De cine le pasă celor din PMP și Forța Dreptei? De voi… sau DE EI?

Share this content: