O femeie în vârstă de 60 de ani, pe nume Maria Chiorean, este dispărută din 23 noiembrie 2023.

Apropiații familiei au lipit noi afișe, în zona Aleea Carpați și în Piața Unirii, în speranța că femeia va fi localizată.

IPJ Mureș transmisese încă din 24 noiembrie un anunț de dispariție.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii mureșeni au fost sesizați cu privire la faptul că numita CHIOREAN MARIA, de 60 de ani, din municipiul Târgu Mureș, ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 18.00, fără a se mai întoarce.

Facem precizarea că astăzi, 24 noiembrie a.c., polițiștii au primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1.65 m, constituție atletică, păr șaten.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip sport de culoare neagră, o geacă de culoare roșie, purtând încălțăminte sport de culoare gri.

Polițiștii efectuează verificări pe raza municipiului Târgu Mureș, dar și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze numărul unic de urgență 112 ori să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, transmitea IPJ Mureș.

DIn câte se pare, femeia a avut o viață foarte grea și suferea de o oarecare depresie, astfel că există riscul ca aceasta să fi încercat să se rănească.

În orice caz, experiența în astfel de cazuri demonstrează că dacă un adult plecat voluntar nu este reperat în primele două luni de la dispariție, șansele să fie găsit în viață scad pe măsură ce trece timpul.

Totuși să sperăm că acest algoritm nu se va aplica în cazul doamnei Maria.

Share this content: