Home Business O firmă din Idicel Pădure, cu cifra de afaceri de 7.085.242 lei se...

O firmă din Idicel Pădure, cu cifra de afaceri de 7.085.242 lei se luptă în BVB Arena

79
0

Comercializează, printre altele, zacuscă la ceaun, dulceață la ceaun și ciocolată, au 7.085.242 lei cifră de afaceri, sunt pe piață din 2013 și se luptă pentru titlul suprem al Bursei de Valori București.

Este vorba despre firma Tradiții din Natură SRL sau, cum o știu cunoscătorii, Răzvan Idicel.

Dragi prieteni, avem nevoie de susținerea voastră! 💪 Răzvan Idicel se află 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐢𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐁𝐕𝐁 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒 și acum depindem de voturile publicului pentru a ajunge în finală. 🏆

𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆?
✅ Intră pe acest link și caută compania Tradiții din Natură SRL: https://bvbarena.ro/SemifinalistCompanies
✅ Votează cu o adresă de email unică și validă.
✅ Confirmă votul prin click pe link-ul primit pe email.

⏰ Perioada de vot: 8 iulie – 31 iulie

Vă mulțumesc pentru susținere! 🙏”, este mesajul publicat de Rusu Răzvan Săndel, administratorul și patronul firmei Răzvan Idicel.

BVB Arena este o competiție lansată de Bursa de Valori București, a căror câștigători primesc finanțare directă pentru anumite proiecte și programe.

„Dezvoltarea acestei platforme poziționează Bursa de Valori București ca fiind principalul canal de finanțare pentru antreprenorii români. Totodată, platforma este dedicată investitorilor, consultanților și, în special, companiilor cu perspective de creștere, care doresc să atragă finanțare de la investitori sau care se află în procesul de pregătire a unui plasament privat pe Piața AeRO sau pe Piața Principală. Conținutul media pus la dispoziție de consultanți prin intermediul platformei sprijină companiile în implementarea de bune practici și pregătirea afacerii pentru următorul nivel de dezvoltare.”, se arată pe site-ul BVB Arena.

Share this content: