Noi detalii despre ludușeanul găsit mort în garaj

  17
  0

  Duminică seara, un ludușean a fost găsit mort, spânzurat în propriul garaj.

  ”La data de 11 februarie 2024, în jurul orei 18:50, Poliția orașului Luduș a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 50 de ani, din localitate, a fost găsit în stare de inconștiență, spânzurat într-un garaj, din cartierul Viitorului.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, din nefericire fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

  De asemenea, la locul indicat s-a mai deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Luduș, precum și un criminalist, pentru efectuarea activităților specifice de cercetare penală. Pe trupul acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență.

  Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celui în cauză. Biroul de presă
  I.P.J. Mureş

  Potrivit informațiilor din interiorul anchetei, bărbatul suferea – de ceva vreme – de anxietate și depresie și oricât de mult s-a încercat ajutorarea acestuia, a ajuns tot la gândul negru al sinuciderii.

  FOTO: Ludusonline.ro

  Share this content: