Ieri, în jurul amiezii, traficul rutier a fost paralizat pentru mai multe ore, în Chețani, din cauza unei tamponări produsă între 3 autoturisme.

„Punctul de Lucru Luduș intervine în aceste momente cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în localitatea Chețani pe drumul E 60. Este vorba despre o tamponare produsă între 3 autoturisme cu un total de 8 persoane implicate (un minor si 7 adulți). În urma evaluării medicale s-a constatat faptul ca minorul și 6 dintre persoanele implicate nu au suferit leziuni în urma evenimentului, o singură persoană care prezintă leziuni (cod galben medical) fiind în prezent preluată de ambulanța SMURD pentru acordarea primului ajutor. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și cele de îndepărtare a efectelor negative generate de accident, în vederea deblocării circulației în zonă.”, a transmis, ieri, ISU Mureș.

Ei bine, potrivit noilor informații obținute de RefleqtMureș, persoana rănită a primit primul ajutor la CPU Luduș. Este înafara oricărui pericol.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Share this content: