Home Din judet Noi detalii despre accidentul de la Șăulia de Câmpie

Noi detalii despre accidentul de la Șăulia de Câmpie

1112
0

În această dimineață, în localitatea Șăulia de Câmpie, s-a produs un grav accident rutier, soldat cu mai multe persoane rănite.

„În această noapte, în jurul orei 05:30, pompierii mureșeni au fost solicitați, să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Șăulia de Câmpie.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Secției Sărmașu cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Echipele operative sosite la fața locului au constatat faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă.
În accidentul rutier au rezultat patru victime, trei de cod verde și una de cod galben, iar în urma evaluări medicale două dintre acestea au fost transportate la UPU Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale suplimentare.”, transmitea azi-dimineață ISU Mureș.

RefleqtMureș a aflat condițiile în care s-a produs incidentul.

Pe fondul oboselii, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a deplasat către acostament. Când șoferul a vrut să redreseze, s-a răsturnat.

Share this content: