În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat intenționează să declanșeze o explozie prin deschiderea robinetului de gaz într-un bloc de locuințe.

La fața locului, s-au deplasat de îndată reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, echipaje de poliție, precum și negociatori.

Astfel, la scurt timp, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat, de către unul dintre negociatori, fiind ulterior transportat, de către o ambulanță, la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, reprezentanții I.S.U. au luat măsurile specifice pentru a asigura integritatea și siguranța blocului în cauză.

Totodată, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, întrucât cel în cauză este bănuit că ar fi exercitat, față de un membru de familie, acte de violență, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Share this content: