Home Sanatate Ne Activăm pentru Ziua Copilului Bolnav de Cancer: Scriem Mesaje de Speranță...

Ne Activăm pentru Ziua Copilului Bolnav de Cancer: Scriem Mesaje de Speranță pentru Copiii Curajoși

5
0

Târgu Mureș, 09. Februarie 2024  – Fundația Zurli, în colaborare cu Serviciul de Ambulanță Samaritanus, invită comunitatea din Târgu Mureș să se alăture evenimentului “Ne Activăm pentru Ziua Copilului Bolnav de Cancer”. Această inițiativă inspirată are ca scop strângerea de mesaje de iubire și speranță pentru copiii curajoși care se luptă împotriva cancerului și leucemiei.

Evenimentul va avea loc în Shopping City Târgu Mureș în data de 15 februarie 2024, între orele 10:00 și 18:00. Participanții sunt invitați să își exprime gândurile și emoțiile în mesaje adresate acestor copii, mesaje care vor fi colectate și transformate într-o carte specială – Marea Carte a Mesajelor de Iubire pentru Copiii cu Branule.

Copiii bolnavi de cancer și familiile acestora vor primi această carte în semn de speranță, susținere și încredere în ziua lor specială, pe 1 iunie 2024.

“Ne Activăm pentru Ziua Copilului Bolnav de Cancer” reprezintă un efort comun al comunității pentru a aduce bucurie și confort copiilor aflați în lupta vieții lor. Prin acest gest simplu, dar plin de compasiune, dorim să le arătăm că nu sunt singuri și că suntem alături de ei în fiecare pas al acestei bătălii.

Pentru mai multe informații despre eveniment și modalități de implicare, vă rugăm să contactați Fundația Zurli la adresa de email [contact@fundati zurli.ro] sau  coordonatorul Ambulanței SAMARITANUS  Varga Zsigmond 0727092886

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul și implicarea dumneavoastră în acest proiect umanitar.

Share this content: