Home Investigație Misterul mașinii prefectului de Mureș

Misterul mașinii prefectului de Mureș

18
0

Pe rețelele de socializare a fost difuzată o informație cel puțin interesantă, cu privire la un autoturism care – se pare – ar aparține prefectului de Mureș, Ciprian Dobre.

Pagina „Târgumureșeanul” a publicat o serie de fotografii și informații despre acest autoturism.

În cursul zilei de ieri mai mulți târgumureșeni ne-au sesizat în legătură cu un eveniment care s-a petrecut în seara zilei de 24 ianuarie a anului curent, după manifestările orgazizate de autoritățile publice locale cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române. Așadar în urma informațiilor însoțite de poze doveditoare transmise de martorii oculari la redacție, ne-a fost semnalată o situație ciudată în care o mașină marca alfa romeo este oprită de-a curmezișul drumului, blocând o bandă de circulație rutieră, cu numărul de înmatriculare MS 33 WPW. În urma verificărilor pe care le-am efectuat reiese faptul că autoturismul aparține cabinetului de avocatură al prefectului Ciprian Minodor Dobre. Martorii ne-au precizat că la volan se afla prefectul județului Mureș care avea un comportament ciudat după ce a fost surprins de girofarele ofițerilor de la Inspectoratul de Jandarmi Mureș. De altfel, actualul prefect a mai fost în trecut certat cu legea , în perioada în care ocupa funcția de deputat al județului Mureș, fiind implicat într-un accident dubios, tot noaptea, în urma căruia i-a fost întocmit un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului.

Pentru corecta informare a opiniei publice, redacția publicației Târgumureșeanul solicită atât Inspectoratului de Jandarmi al județului Mureș cât și Serviciului Poliției rutiere al județului Mureș să prezinte public care au fost motivele care au stat la baza blocării circulației în zona liceului Bolyai Farkas de către prefectul județului Mureș, Ciprian Minodor Dobre, în seara zilei de 24 ianuarie 2024.” este informația publicată, care a stârnit curiozitatea mureșenilor.

Share this content: