Home Din judet Mihaela Neagu: „Din această toamnă, vom avea ZAHĂR ROMÂNESC, la Luduș”

Mihaela Neagu: „Din această toamnă, vom avea ZAHĂR ROMÂNESC, la Luduș”

3
0

Mihaela Neagu, co-proprietară a Fabricii de Zahăr Luduș, anunță că, în această săptămână, au loc ultimele probe și verificări înainte ca unitatea să înceapă producția de zahăr din sfeclă.

Proprietara Fabricii de Zahăr Luduș: În octombrie vom avea primul zahăr românesc produs 100% din sfeclă cultivată de fermierii români

Neagu transmite, pe o rețea de socializare, că în luna octombrie 2023 vom avea primul zahăr românesc produs 100% din sfeclă cultivată de fermierii români.

Trebuie făcută precizarea că pe piața din România nu se mai găsește, la ora actuală, zahăr produs în țara noastră.

„La Fabrica de Zahăr Premium LUDUȘ au loc în această săptămână ultimele probe și verificări pentru testul final de dinaintea începerii producției de zahăr din sfeclă 100% din România.

Testările de până acum ne dau speranța că reluarea producției se va face cu succes, iar în octombrie vom avea primul zahăr românesc produs 100% din sfeclă cultivată de fermierii români”.

La începutul acestui an, Fabrica de Zahăr Luduș a fost achiziționată, de doi români:  Mihaela Neagu și Mihail-Daniel Matache, investitori în domeniul agroalimentar și alimentar de consum. 

Mihaela Neagu deține și Fabrica de Zahăr Bod. După cum probabil ați observat, Zahărul Bod a început deja să se găsească în marile lanțuri de magazine. Totuși, acesta nu este fabricat în țara noastră, ci în Ucraina.

Sursa: https://www.abcnewsromania.ro/social/proprietara-fabricii-de-zahar-ludus-in-octombrie-vom-avea-primul-zahar-romanesc-produs-100-din-sfecla-cultivata-de-fermierii-romani/

Share this content: