Michaela Türk va reprezenta vocea fiecărui sighișorean pentru un municipiu mai puternic și dezvoltat. M-am bucurat să aud că Centura Sighișoarei, modernizarea sistemului de colectare a deșeurilor și restaurarea Cetății Medievale sunt trei dintre prioritățile Michaelei și ale echipei sale.

”Mulțumesc ministrei Culturii, colega noastră liberală Raluca Turcan, pentru susținerea proiectului PNL pentru Sighișoara. Totodată Michaela Türk a fost susținută la evenimentul de lansare a candidaturii de primari liberali din județ, precum și reprezentanți ai organizațiilor municipale, orășenești și comunale PNL Mureș.

Mult succes pentru Sighișoara, Michaela Türk!”, transmite Ciprian Dobre, președintele PNL Mureș.

La rându-i, Michaela Turk se declară hotărâtă să răstoarne actuala guvernare locală.

Astăzi vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine la lansarea oficială a candidaturii mele pentru Primăria Municipiului Sighișoara. Energia pe care mi-ați transmis-o mi-a dat încredere că împreună vom duce Sighișoara pe drumul cel bun.

Printre cei care m-au susținut la lansare au fost Ministrul Culturii, doamna Raluca Turcan, Președintele PNL Mureș, domnul Ciprian Dobre, Caroline Fernolend, Președintele Fundației Mihai Eminescu Trust, Președintele Organizației Femeilor Liberale Mureș, doamna Mara Togănel, precum și primari din mai multe comune din județ și nu numai. Mi-au fost aproape și familia și prietenii, colegii din PNL Sighișoara, colegii de la Fundația unde încă lucrez.

Vocea ta pentru Sighișoara noastră! Sunt pregătită să fiu vocea tuturor sighișorenilor și știu că unindu-ne forțele, vom reuși să aducem bunăstare pentru comunitatea noastră.”, a declarat candidata PNL la Primăria Sighișoara.

Share this content: