In 2-3 noiembrie 2023, va avea loc un MasterClass de dans cu Oana Ioniță, fondatoarea Dance Planet, una dintre cele mai premiate școli de dans din Romania.

Cunoscută de publicul larg ca Bebelușa Oana de la Cronica Cârcotașilor, Oana Ioniță a trecut de la televiziune la performanță în dans pentru copii.

A finalizat studiile universitare in 2004 la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti – secția coregrafie, pedagogie. Din 2019, este Balshoi Theatre Certificate, odată cu absolvirea studiilor de pedagogie în balet ale celebrei școli ruse de dans.

Ca balerina, a dansat pe scenele Teatrului de Revista Constantin Tanase (1998-2000), la Opera Națională Română din București (2000-2004) și Teatrul Național București (2006-2009).

Oana Ioniță s-a remarcat și din postura de coregraf pentru emisiuni de televiziune și pentru artiști precum Luminița Anghel, Anna Lesko și Daniela Gyorfi.

De zece ani, conduce una dintre cele mai premiate școli de dans din România. În perioada recentă, dansatorii școlii sale au câștigat trofee la cele mai importante concursuri de dans pentru copii din lume – Youth American Grand Prix, Tanzolymp, Dance World Cup și Dance Star.  Dance Planet este o școală acreditată CID Unesco și membră UNACOR (Uniunea Artei coregrafice din România).

Oana Ioniță a declarat: ”Avem în Târgu Mureș o parte importantă din familia dansului pe care am construit-o atunci când a început pandemia și am trecut cu toții la studii în mediul online. Ne leagă o relație foarte specială, atât la nivel profesional cât și la nivel uman. Lucrez și acum cu câțiva dansatori deosebiți din Târgu Mureș și abia așteptam să vin aici și să lucrăm împreună. Organizăm acest workshop împreună cu o echipă de părinți dedicați pasiunii copiilor lor, iar acest lucru ne motivează foarte mult”.

Liviu L, organizator: ”Avem în Târgu Mureș o comunitate importantă de tineri dansatori ambițioși. Balerinele și dansatoarele de la școlile locale participă și sunt apreciate la concursuri internaționale de dans. Din acest motiv, vrem să le oferim experiențe de pregătire cât mai diverse, cu profesori de top, și să le ajutăm să se antreneze chiar aici acasă, în Târgu Mureș”.

Masterclass-ul va fi organizat la sala școlii de dans Dance Art din Targu Mures, str. Aleea Covasna, nr. 1. În cadrul workshopului vor avea loc ore de studii/balet, jazz și dans contemporan. Cursurile sunt potrivite pentru dansatori cu vârsta de cel puțin 10 ani.

Evenimentul este organizat părinți și sprijinit de comunitatea locală. Parteneri: magazinul Memmoir.shop, susținut cu zâmbete de Natural Smile Dental Clinic by Dr Pop, compania CFP Construct și alte companii din mediul de afaceri local. Dance MasterClass este un concept al agenției Colegii de la Marketing.

Participantii interesați au toate detaliile de înscriere pe social media – paginile de FacebookLIVE Dance Classes Online .

Share this content: