Târgu Mureș – La data de 16.02.2024, Shopping City Târgu Mureș a fost locul unde comunitatea locală, împreună cu vorbitori de limbă maghiară, s-au unit pentru a scrie mesaje de încurajare pentru copiii afectați de cancer și leucemie.

Evenimentul, parte dintr-o inițiativă a Fundației Zurli, a fost posibil datorită coordonării oferite de Ambulanța Samaritanus și efortului voluntarilor Samariteni.

În urma evenimentului, 257 de mesaje au fost scrise, fiecare fiind o mărturie a compasiunii și sprijinului comunității.

Aceste mesaje vor fi acum parte din ‘Marea Carte a Mesajelor de Iubire’, ce va fi distribuită pe data de 1 iunie 2024 tuturor copiilor bolnavi din România în număr de 5000.

Mulțumim presei pentru acoperirea acestui eveniment și pentru ajutorul în sensibilizarea publicului față de nevoile copiilor bolnavi.

Atenția acordată de mass-media a fost importantă în a aduce împreună comunitatea pentru a susține această cauză.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți continua să sprijiniți Fundația Zurli și inițiativele sale, vă rugăm să accesați www.fundatiazurli.ro sau să trimiteți un SMS la 8845.

Despre Ambulanța Samaritanus,  Ambulanța Samaritanus este un serviciu privat de ambulanță, ce contribuie deseori la proiecte sociale și comunitare.

Share this content: