Locuri de muncă în Germania

Angajatorul Ponnath GmbH Die Meistermetzger din Kemnath, Knetzgau (landul Bavaria din Germania) oferă prin intermediul reţelei EURES România 10 locuri de muncă vacante pentru muncitori în producție.

Cerințe: se caută persoane responsabile, rezistente care pot să lucreze în echipă cu respectarea strictă a cerințelor de igienă alimentară.Constituie avantaj calificarea profesională ca măcelar sau experiența în industria alimentară.
Activitatea presupune activități generale de producție în mediu cu temperaturi scăzute, de circa 5°C – 8°C. Se lucrează cu mașini și instalații automatizate, se prepară mezeluri și diferite specialități din carne și șuncă. Se lucrează în diferite sectoare, inclusiv la ambalarea mezelurilor și a specialităților din carne și șuncă sau ca ajutor la recepția mărfii.

Limba străină: cunoașterea limbii germane constituie avantaj, dar nu este obligatorie.

Plata muncii: salariul este cuprins între 12 euro brut/ora și 14,50 euro brut/ora.

Alte beneficii: 20% spor de noapte pentru lucrul între orele 23.00 și 5.00; 25% spor de lucru sâmbăta; 50% spor de lucru duminica; 125% spor de lucru în zilele de sărbători legale; 28 zile de concediu/an, bonus pentru concediu, primă de performanță, pensie cofinanțată de angajator, parțial cantină, cont de ore suplimentare; Cazare în garsoniere sau camere complet mobilate (chirie de la 350 euro/lună) sau sprijin în vederea găsirii unei locuinte; Persoană de contact care vorbește limba română.

Durata contractului: contractul de muncă este pe durată determinată de 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă (40 ore/săptămână, se lucrează în medie 8 ore/zi, cu două pauze, de regulă în intervalul luni – vineri).

Modalitatea de aplicare: Se transmite CV-ul Europass completat la calculator în limba română sau germană (dacă este cazul), la adresele de e-mail csere.mihaela@ponnath.de și georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro (doar pentru monitorizare, fără răspuns).

Data limită de înscriere: 31.12.2023.

Share this content: