Angajatorul Nr. Nebel Entreprenørforretning având cod de identificare CVR.nr. 21 64 34 91 cu sediul în Tarmvej 233, 6830 Nørre Nebel (Danemarca) oferă prin intermediul reţelei EURES România 2 locuri de muncă vacante pentru tehnicieni constructori.

Locurile de muncă vor fi de regulă în vestul Jutlandei dar ocazional se efectuează lucrări oriunde în Danemarca.

,Cerințe: pentru a aduce la îndeplinire lucrări diferite de canalizare în vestul Jutlandei angajatorul caută cetățeni români cu calificare în domeniu.

Candidatul ideal trebuie să fie punctual și să aibă abilitatea de a lucra în echipă, gata să îndeplinească sarcini variate, gata să muncească în diferite condiții meteo. Se caută persoane rezistente și meticuloase, cu permis de conducere categoria B, cu câțiva ani de experiență în domeniul constructiilor.

Se cere atenție la detalii, responsabilitate, capacitate de planificare și atenție sporită la calitatea muncii. Salariatul trebuie să îndeplinească sarcini individuale în timp ce lucrează în cadrul echipei.

Au avantaj cei care au permis și pentru trailer(remorcă), dar această cerință nu este obligatorie.,

Limba străină: limba engleză fluent.,Plata muncii: minimum 23 Euro/oră brut. Salariul se negociază în funcție de calificare/experiență, pornind de la salariul minim menționat.,,Alte beneficii: Se asigură un mediu de lucru sănătos, colegi prietenoși, echipamente moderne de lucru.

Există posibilitatea a primi masină de serviciu. Angajatorul asigură sprijin pentru obținerea cazării, înregistrare la autorități, obtinerea numărului de securitate socială, deschidere cont bancar etc.

,Durata contractului: nedeterminată, normă întreagă.,Modalitatea de aplicare: cei interesați pot obține detalii de la project manager Stephan Kristensen la numărul +45 3027 8143.

Detalii se regăsesc pe site-ul companiei www.nne-as.dk. Se poate aplica via email: bb@nne-as.dk sau la numărul de telefon 30808143.

Se recomandă trimiterea prin email a unui CV Europass în limba engleză.

Pentru monitorizare (făra răspuns) emailul se va trimite la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro.,Data limită de înscriere: 08.11.2023.

sursa: AJOFM MURES

Share this content: