Home OPINIE La Târgu Mureș am găsit cea mai bună gheață din Transilvania

La Târgu Mureș am găsit cea mai bună gheață din Transilvania

13
0

Îmi place să patinez și îmi place să testezi diverse patinoare, astfel că în acest an, am luat la rând mai multe locații: de la Câmpia Turzii, la Luduș, Sibiu și, astăzi, Târgu Mureș.

Pentru cine nu știe, patinoarul din Târgu Mureș este amenajat în Cetatea Medievală din oraș, o locație pitorească, al cărui aspect îmbină perfect istoria, cultura și agrementul.

Primul punct forte al patinoarului (înafară de locația superbă) a fost dimensiunea patinoarului. Frate, e mare, ai loc unde să te dai, e amenajat superb, fără lemne, cuie și alte elemente care periclitează siguranța copiilor.

Al doilea punct forte: amabilitatea personalului. De la doamna care vinde bilete, la personalul care supraveghează patinoarul, toată lumea vorbește frumos, te îndrumă, este jovială, binedispusă și foarte determinată să te ajute.

Al treilea punct forte: posibilitatea de a închiria patine și elemente de susținere. Pentru copii și începători, este superb să poți să închiriezi „pinguini”, „balene”, „delfini” și alte elemente de susținere, dar ATENȚIE, nu le lăsați nesupravegheate, pentru că personalul patinoarului consideră că le-ai abandonat și le închiriază altor patinatori.

Cel mai tare punct forte este GHEAȚA! Lină, fără „zgrunțuri”, fără zăpadă în exces, perfectă pentru un patinaj lin, în care nu te temi că ți-ai rupe coastele.

Toată aprecierea pentru acest patinoar!

Share this content: