Vasile Grec candidează independent la Primăria Sînger și vrea să scoată această comună in mocirla de neputință în care se află din momentul în care Alexandru Măgheran a fost ales în fruntea ei.

În această dimineață, Vasile Grec a scos în evidență toate achizițiile publice cu semne de întrebare, rezolvate în timp record de primarul din Sînger.

„Deși nu mi-am propus sa critic Primăria Sânger, nu m-am putut abține, când am văzut aceeași schemă, din ultimii ani, prin care banii noștri ajung in buzunarul unora mai “isteți”.

Astfel, anul trecut, s-a înființat o firma, la Bărboși, Nr. 157, iar acum Primăria Sânger, a făcut mai multe achiziții, în valoare de 374.013,34 lei, adică în jur de 75.000 Euro.

Alăturat aveți achizițiile.”, a declarat Vasile Grec.

Esti din Sanger sau din Cipăieni….. | Facebook

Vă reamintim că Sînger este singura comună din România în care consiliul local trebuia să fie dizolvat prin decizie de prefect (dar nu s-a întâmplat)! Totul a pornit după ce Vasile Grec a reușit să obțină anularea HCL-ului prin care era aprobat bugetul local de venituri și cheltuieli al comunei, care fusese votat de doi consilieri aflați în conflict de interese!

Share this content: