Home Din judet Investitii si dotari MAJORE pentru Spitalul Orasenesc Ludus

Investitii si dotari MAJORE pentru Spitalul Orasenesc Ludus

35
0

Azi vrem să împărtășim cu voi o veste extraordinară, câștigarea finanțării pentru proiectul “Viață pentru Nou-Născuți Luduș”, din partea Fundatia Vodafone Romania prin Fondul Viață pentru Nou-Născuți.

Vom dota Compartimentul de Neonatologie al Spitalului Orășenesc “Dr. Valer Russu” din Luduș, județul Mureș, cu echipamente de înaltă performanță pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor nou-născuților:

🌟 4 lampi de fototerapie pentru tratamentul icterului la nou-născuți.

🌟 2 injectomate pentru administrarea precisă a medicamentelor.

🌟 Un autoclav pentru sterilizarea echipamentelor medicale.

🌟 2 monitoare avansate pentru monitorizarea vitală a bebelușilor.

🌟 4 aspiratoare specializate pentru îngrijirea nou-născuților.

🌟 Un aparat pentru vizualizarea venelor micilor pacienți.

🌟 3 lămpi UV de 360 de grade pentru sterilizarea eficientă.

🌟 3 baloane de reanimare neonatală.

🌟 3 laringoscoape neonatale pentru intervenții precise.

Dar asta nu e tot! Suntem determinați să aducem și soluția de telemedicină în acest compartiment de neonatologie, pentru a permite evaluări la distanță în timp real, pentru a oferi un al doilea punct de vedere medical și pentru a reduce timpul necesar instituirii tratamentului adecvat fiecărui caz în parte.

Valoarea totală a proiectului este de 253.533 lei, cu o contribuție generoasă de 228.179 lei din partea Fundației Vodafone România, completată de o cofinanțare de 25.354 lei din partea Spitalului Orășenesc “Dr. Valer Russu” Luduș.

Acest proiect reprezintă un nou angajament ferm față de sănătatea și binele nou-născuților și suntem recunoscători pentru sprijinul Fundatia Vodafone România în această misiune. Mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie! 🌟

#FondulViatapentruNouNascuti #Sănătate #Comunitate #FundațiaVodafone #ÎmpreunăPutemȚineRomâniaÎnViață #ACVRomania#FondulViatapentruNouNascuti #Sănătate #Comunitate #FundațiaVodafone #ÎmpreunăPutemȚineRomâniaÎnViață #acvromania

Share this content: