Home Administrație INFRACȚIUNI RUTIERE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTI ÎN ULTIMELE ZILE

INFRACȚIUNI RUTIERE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTI ÎN ULTIMELE ZILE

53
0

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 1 Polițe Rurală Gornești au depistat pe DC15, în localitatea Petrilaca, bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 00.35, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au oprit pentru control, pe strada Sării, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,97  mg/l alcool pur în aerul expirat, în continuare fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția municipiului Târnăveni au oprit, pe strada Republicii, o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani.

Urmare a verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că acesta figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*

Polițiștii orașului Luduș au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, după două constatări în trafic din cursul serii de 24 iunie 2024.

În fapt, la data anterior menționată, în jurul orei 20.25, aceștia au depistat pe DN15 E60, în afara localității Luduș, un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de conduce suspendat pentru perioada în curs.

De asemenea, în jurul orei 22.50, aceștia au oprit pentru control, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Luduș, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani.

Acesta din urmă a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Share this content: