1f4cc  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. Cei peste 46.000 de copii vor primi săptămânal 3 porții de lapte1f95b  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. și 2 porții de produse lactate (sana), 3 porții de corn1f950  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. și 2 porții de biscuiți.

1f34e  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. Deoarece rezultatul licitației privind distribuirea fructelor a fost contestat, elevii vor putea primii mere numai după ce procedura de contestație va fi finalizată.

1f4cc  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. Bugetul estimat pentru programul lapte și corn în județul Mureș este de 11,7 milioane de lei. Din această sumă, 3,7 milioane de lei vor fi folosite pentru achiziția produselor de panificație, 6,4 milioane de lei pentru achiziția produselor lactate și 1,6 milioane de lei pentru achiziția fructelor.

1f4c6  Începând de luni primesc din nou lapte și corn elevii și preșcolarii din județul Mureș. Durata contractului pentru distribuirea produselor lactate și de panificație este de 20 luni.

Share this content: