Home Administrație ÎN MIJLOCUL COMUNITĂȚII, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

ÎN MIJLOCUL COMUNITĂȚII, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

4
0

Astăzi, 1 Decembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a îmbrăcat haină festivă, celebrând alături de întreaga comunitate Ziua Națională a României!

La ceremonia din Târgu Mureș, polițiștii au defilat cu drapelul în suflet, semnificația profundă a acestei zile regăsindu-ne și de această dată alături de cei în slujba cărora ne aflăm.

De asemenea, în centrul municipiului, polițiștii mureșeni din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică, criminalistică, acțiuni speciale, siguranță școlară și prevenire au participat, cu tehnica din dotare și standuri atractive atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

La ceas aniversar, păstrăm un moment de cugetare asupra valorilor națiunii noastre și asupra momentelor istorice care au stat la baza României de astăzi, exprimându-ne recunoștința față de toți cei care, prin contribuția lor, au participat la instaurarea unui mediu sigur în comunitate

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș își reafirmă devotamentul pentru siguranța și protejarea cetățenilor din întreg județul.

La mulți ani, România, la mulți ani, dragi români!

Share this content: