Spitalul Militar din Cluj-Napoca dă asigurări că Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării, cum se stipula de către unele surse în presa centrală. 

Reprezentanţii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, că actorul Florin Piersic nu a contractat vreo infecţie nosocomială cât timp a fost internat în această unitate medicală, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

„Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, au precizat aceştia. 

Conform sursei citate, actorul şi familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informaţii medicale şi doresc păstrarea intimităţii. 

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici. 

Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

„Starea sa este stabilă. În momentul de faţă se află în Secţia cardiologie, sub tratament medicamentos”, au anunţat reprezentanţii Institutului Inimii. Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Sursa: stiridecluj.ro

Share this content: