Home Social I Love Failure – Evenimentul care te va inspira să-ți depășești frica...

I Love Failure – Evenimentul care te va inspira să-ți depășești frica de eșec!

3
0

JCI Târgu Mureș, în parteneriat cu mișcarea I Love Failure, organizează prima ediție a evenimentului I Love Failure în orașul Târgu Mureș. Evenimentul se va desfășura la Studium Hub, Strada Bolyai 15, pe 18 mai, începând cu ora 18:00. Scopul acestui eveniment unic este de a reduce frica de eșec prin povești inspiraționale din partea unor speakeri talentați și de succes.

De la artiști de talie internațională la coachi și formatori de opinie, evenimentul aduce împreună o varietate de personalități cu experiențe unice pentru a împărtăși lecțiile învățate din eșecurile lor. Nu numai că vei auzi povești interesante și amuzante, dar poate vei afla și cum să eviți să faci aceleași greșeli. Este o experiență inspirațională și motivantă, care te va încuraja să-ți asumi riscuri și să îți îndeplinești visele!

Cine sunt speakerii?

Toma Alexandru – scriitor și comediant

Ana Maria Brânză (prin teleconferință) – campioană mondială la scrimă

Vizi Imre – cântăreț, compozitor și producător

Amalia Ghiban – coach sexualitate conștientă

Anamaria Ungur – business coach și trainer NLP

Bogdan Rațiu – profesor

Evenimentul va fi moderat de Ovidiu Mita, ce va asigura o atmosferă plină de energie și entuziasm în fața eșecului.

Împreună, putem să ne schimbăm mentalitatea față de eșec și să învățăm cum acesta poate fi o piatră de temelie către succes. Alătură-te comunității noastre și vino la evenimentul I Love Failure. Înscrie-te aici: https://forms.gle/E4CaqJyhHnFPb5CN6

 

Despre JCI Târgu Mureș

JCI Târgu Mureș este o organizație non-profit de tineri profesioniști din Târgu Mureș și din împrejurimi, care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a membrilor săi prin intermediul diferitelor proiecte și evenimente. Organizația pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lider, pe promovarea antreprenoriatului și a spiritului civic, precum și pe implicarea în proiecte sociale și de caritate.

Pentru mai multe informații despre JCI Târgu Mureș și despre evenimentele sale viitoare, vă rugăm să accesați site-ul nostru sau pagina noastră de Facebook.

Despre I Love Failure

I Love Failure este un startup cu misiunea de a reduce frica de eșec în lume prin evenimente unice, unde speakerii urcă pe scenă și povestesc despre eșecurile lor pentru a-i încuraja pe ceilalți să-și învingă fricile.

“Own your story” este crezul pe care îl promovează I Love Failure, întrucât tânăra echipă consideră că inovația pornește cu oamenii care au curajul să riște, să eșueze și să încerce din nou, asumându-și propria poveste.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați următoarele persoanele:

Anamaria Vodă

Președinte JCI Târgu Mureș

Email: jcimures@gmail.com

sau anamarivoda@gmail.com

Telefon: 0749.843.804

Sau

Alexandru Ardelean

Coordonator I Love Failure Târgu Mureș

Email: alexp.ardelean@gmail.com

Telefon: 0725.652.127

Share this content: