Home Sport Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do

Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do

2
0

1f7e0 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do26ab Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do Jaguar Academy Mureș face înscrieri atât la grupele de inițiere, cât și la grupele de performanță care ne vor reprezenta la campionate naționale și internaționale !!!

Ce îți putem oferi ?

1f534 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do Ocazia de ați creea prietenii pe viață și de a face parte din familia “JAGUARILOR ” 1f406 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do

1f7e1 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-DoOportunitatea de a învăța și de a te perfecționa în taekwondo sau gimnastică .

1f535 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do Șansa de a participa în diferite competiții, atât pe plan municipal, cât și național și internațional 1f30e Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do

26aa Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do Antrenori în cadrul clubului specializați în lucrul cu copii, cu experiență în Taekwondo , Gimnastică și vechime în domeniu, licențiați MTS.

O experiență de neuitat ! 1f60d Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do

–> Copiii cu vârste între 35_20e3 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do31_20e3 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do35_20e3 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do ani, care vor să cunoască tainele SPORTULUI.

Nu mai pierde timpul, alegeți o grupă, o secție, o limbă de predare, un coordonator și alătură-te Jaguarilor 1f406 Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do !!!!

Pentru înscrieri, nu ezitați să ne contactați la telefon :

1f4de Fii sănătos, puternic și disciplinat, învățând Tae-Kwon-Do0746615377

Share this content: