Femeie din Hădăreni, amenințată de soț! I-a distrus mașină și i-a spus că o omoară!

  1290
  0

  Întâmplare șocantă, vineri – 28 iunie 2024 – la Hădăreni, comuna Chețani. O femeie în vârstă de 37 de ani a fost amenințată de soț, acesta spunându-i că o omoară. Ulterior, sub ochii fiului cel mare al femeii, bărbatul a distrus autoturismul proprietate personală a soției lui.

  La fața locului a intervenit un echipaj de Poliție, care i-a interzis bărbatului să se mai apropie de soția lui.

  „La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Luduș au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un conflict în familie, la o locuință din comuna Chețani.

  La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, din verificări reieșind faptul că, pe fondul unui conflict și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

  Tot în cadrul conflictului, bărbatul ar fi distrus geamurile autovehiculului deținut de aceștia.

  În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există risc iminent, în acest sens fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, valabil pentru o perioadă de 5 zile.

  De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.”, transmite IPJ Mureș.

  Share this content: