Home Dezvaluiri Femeia găsită azi în Mureș, între Chețani și Luduș, era dispărută de...

Femeia găsită azi în Mureș, între Chețani și Luduș, era dispărută de 3 săptămâni!

20
0

Astăzi, în jurul orei 10:00, s-a dat alarma, după ce în albia Mureșului, între Luduș și Chețani, a fost observat un cadavru.

„La data de 28 noiembrie 2023, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați cu privire la prezența unei persoane înecate în râul Mureș, în zona barajului de la ieșirea spre localitatea Chețani.

La fața locului, s-au deplasat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru scoaterea cadavrului din apă, precum și polițiști de investigații criminale pentru efectuarea de activități specifice de cercetare penală.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea persoanei găsite înecate, fiind vorba de o femeie, de 60 de ani, din Luduș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.”, transmite IPJ Mureș.

Ei bine, ceea ce puțină lume știe, dar RefleqtMureș a aflat este că femeia găsită moartă (în descompunere) în albia Mureșului fusese dată dispărută încă de acum 3 săptămâni.

Sursele noastre spun că femeia ar fi lăsat un bilet de adio, la plecare, dar IPJ Mureș nu a obținut acordul pentru mediatizarea cazului în presă.

Astfel, tot ce au putut face polițiștii a fost să caute, prin mijloace specifice, traseul femeii care a sfârșit atât de tragic.

Până la acest moment, IPJ Mureș nu a făcut alte comunicări, având în vedere că investigația privind moartea femeii este încă cercetată de polițiști și procurori!

Foto cu caracter ilustrativ

Share this content: