Home OPINIE Fără să vă supărați pe mine, Emil Florin Mocan este OMUL POTRIVIT...

Fără să vă supărați pe mine, Emil Florin Mocan este OMUL POTRIVIT la Chețani!

102
0

În campania electorală clasică, finalizată pe 7 iunie, am zis să nu mă implic aproape deloc în alegerea oamenilor din comuna Chețani, cum de altfel nu m-am implicat la nici o altă comună și la nici un alt oraș.

Dar când vine vorba despre Chețani, cu tot respectul pentru doctorul Păcurar, pentru Daniel Bega, pentru unchiul meu, Neluțu Chețan, nu am cum să nu-l susțin pe Emil Florin Mocan… PENTRU CĂ ȘTIU CÂT S-A ZBĂTUT ȘI CÂT SE ZBATE PENTRU COMUNĂ!

Oameni buni, nu-i lucru mic să obții finanțări de 10 milioane de euro într-o comună. Nu-i lucru mic să obții finanțări sau să faci din banii bugetului tău ASFALTĂRI, ILUMINAT PUBLIC, APĂ, CAZARE, CAPELE, PARCURI, CENTRE MEDICALE… e lucru FOARTE MARE!

Da, știu – Bega a lucrat în Canada, e alt film, altă distracție… dar cazul Daniel Bega este similar cu ce au avut turdenii, în 2016 și 2020, cu Andrei Suciu. Și Suciu de la Turda s-a lăudat că a făcut, că a dres prin alte părți, că e bun, că-i miruit… și acum este un biet angajat al sistemelor de irigații Moldovenești.

Să nu picați NICIODATĂ în capcana „necunoscutului”. Bă, îl votăm pe ăsta că a lucrat în străinătate. Noi nu știm NIMIC de el, dar a lucrat în străinătate.

  1. Nu știți ce a lucrat în străinătate și nici cu ce experiență vine de acolo
  2. Legile din România și legile din Străinezia sunt TOTAL DIFERITE, la fel și realitatea administrativă.

Repet: nu vreau să jignesc pe nimeni, dar Mocan a DEMONSTRAT deja că e capabil, că poate să țină o comună și să aibă investiții CU CONTURILE BLOCATE!

Da, s-a vorbit intens despre blocarea conturilor și despre cine e de vină, iar eu vă spun clar, pot și dovedi: EMIL FLORIN MOCAN NU A SEMNAT NICI UN CONTRACT SAU PRELUNGIRE DE CONTRACT CU FIRMA CARE A OMORÂT CONTURILE CHEȚANIULUI. Contractele acelea și adiționalele au fost semnate de Gheorghe Pantea și Marius Cucerzan (pe care nici măcar nu vreau să-i acuz de nimic), doar să știți adevărul.

Pe de altă parte, în 2020 l-ați votat pe Mocan independent, susținut de PMP … Mureșul a fost condus de UDMR și țara de PNL/PSD… câți bani a primit Chețani până să treacă Mocan la PSD? ZERO LEI, ZERO BANI! Așa va fi și acum, cu un Daniel Bega susținut de USR și Forța Dreptei – ambele partide de opoziție 🙂 ZERO LEI, ZERO BANI! C-așa-i politica… așa se votează în România și așa e jocul!

Da, Emil Florin Mocan nu este nici un primar perfect, nici un om perfect… și nici nu trebuie să fie! E de ajuns că e OM… că se zbate, lucrează, are pile la București, poate negocia niște lucruri la Consiliul Județean Mureș, POATE – CUNOAȘTE!

Lansez un pariu, pentru oricine vrea!

Dacă Mocan iese primar, în șase luni de la începerea noului mandat, conturile Primăriei vor fi deblocate și vor veni MINIM DOI NOI INVESTITORI (știu despre ce vorbesc, am participat la discuții). Dacă iese Bega… în șase luni de la înscăunare nu va obține nici măcar o lețcaie nici de la Consiliul Județean Mureș, nici de la Guvern! Dacă nu va fi cum zic eu, vă prezint scuze public!

Una peste alta, Emil Florin Mocan n-a avut nevoie nici ca delegații lui din secțiile de votare să le arate la cetățeni CU DEGETUL pe cine să voteze și nici nu s-a spus despre el că ar fi dat 300 de lei pe un vot… despre alții s-au spus toate cele anterioare …

Oameni buni, români, romi, maghiari, votați responsabili că riscați să ajungeți ca Triteni cu ZERO INVESTIȚII FINALIZATE ÎN 4 ANI …

Share this content: