Alegerile locale din 9 iunie se apropie cu pași mari, iar la Luduș, lucrurile încep să se cristalizeze, cel puțin în ceea ce privește candidații cu care va ieși în față opoziția.

Primarul în funcție, Cristian Moldovan, se află – deja – la al treilea mandat în fruntea Ludușului, iar reușitele sale administrative nu sunt tocmai puține.

Cu toate acestea, cel puțin 2 oameni tineri, antreprenori, capabili, vor să demonstreze că… se poate mai bine.

Raul Cociș și Ciprian Cipăian reprezintă două curente puternice în politica ludușeană, astfel că… haideți să-i prezentăm pe larg.

Raul Cociș; este antreprenorul-standard. Tânăr, muncitor, organizat, familist – acesta are două opțiuni de candidatură: fie independent – susținut de întreaga opoziție ludușeană, fie de la PNL. Cea mai bună opțiune, pentru schimbare, este candidatura independentă, dar liberalii sunt orgolioși și nu acceptă să nu aibă candidat propriu la Luduș.

Ciprian Cipăian: fost candidat la Primărie din partea PMP, Ciprian Cipăian este un alt tânăr antreprenor care ar putea aduce schimbarea în administrația ludușeană. Și Cipăian are două opțiuni, fie independent, fie de la AUR.

Oricare dintre cei doi candidați pot face diferența în 9 iunie, cu condiția ca forțele politice din spatele lor să ajungă la un consens și să facă niște alianțe cu scopul clar de a-l detrona pe Cristian Moldovan. Succesul depinde de negociere!

Share this content: