Home Politic Echipa TNL Mureș oferă un exemplu de solidaritate și îndeamnă la donare...

Echipa TNL Mureș oferă un exemplu de solidaritate și îndeamnă la donare de sânge

9
0

În această dimineață, o parte din echipa TNL Mureș s-a alăturat campaniei “Din inimă, pentru România”, inițiativă lansată de Tineretul Național Liberal, ca sprijin pentru efortul colectiv de a ajuta sistemul medical și de a aduce speranță în inimile celor aflați în nevoie.

“Noi credem că solidaritatea reprezintă una din valorile care au adus România în punctul în care suntem astăzi. Tocmai de aceea, dorim să subliniem inclusiv solidaritatea celor care au înfăptuit Mica Unire, iar în ajunul acestei importante sărbători am dorit să marcăm un moment care reprezintă piatra de temelie pentru înfăptuirea statului unitar național român. Le mulțumesc colegilor mei din echipa TNL Mureș, dar și echipei PNL Mureș pentru susținerea în reușita acestei campanii inițiate de colegii noștri tineri liberali la nivel național.” a afirmat Denis Alexandru Mureșan, președinte interimar TNL Mureș. 

Fiecare donare contează, așa că îi invităm pe toți cei care îndeplinesc condițiile de donare să se alăture misiunii noastre și să meargă de luni până vineri la centrele de transfuzii din țară.

Haideți să demonstrăm împreună puterea comunității noastre în susținerea vieții.

 

Biroul de Presă

PNL Mureș

Share this content: