Echipa Refleqt va avea observatori la alegerile de la Chețani!

  399
  0

  Având în vedere faptul că, potrivit informațiilor noastre, la primul tur de scrutin de la Chețani, 27 de buletine de vot ștampilate pentru Emil Florin MOCAN au fost ANULATE ILEGAL și, deoarece între cele două tururi de scrutin chiar și preotul greco-catolic din Chețani s-a implicat în campanie, amenințând cu atentate teroriste, RefleqtMedia (fratele nostru mai mare) va trimite observatori mass-media, la toate cele trei secții de votare din comuna Chețani.

  „Ne-am instruit oamenii să raporteze urgent orice tentativă de fraudă, orice li se pare ciudat și să anunțe, DE URGENȚĂ, 112! Cine va câștiga, mâine, la Chețani, să câștige pe bune, nu pe o bere sau pe 300 de lei votul, cum s-a întâmplat în turul 1. Nu vom tolera derapaje antidemocratice din partea niciunuia dintre candidați!”, afirmă Ovidiu Adrian Bucur directorul echipei Refleqt.

  Oamenii noștri vor avea asupra lor, conform prevederilor legale, atât legitimațiile de presă emise de editorul nostru – Blackbelt Marketing SRL, cât și cărțile de identitate. Vor putea fi prezenți în secțiile de votare atât pe parcursul procesului electoral, cât și după încheierea voturilor, când se vor număra buletinele de vot!

  ATENȚIE, VOM RAPORTA LA IPJ MUREȘ ORICE TENTATIVĂ DE SABOTARE A ALEGERILOR! NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL, CĂ VĂ ARDEȚI CU DOSARE PENALE!

  Share this content: