Home Politic Dumitrita Gliga, reconfirmata in fruntea PSD Mures

Dumitrita Gliga, reconfirmata in fruntea PSD Mures

17
0

Conferința Organizației Județene Mureș a Partidului Social Democrat s-a desfășurat vineri, la Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Evenimentul, în cadrul căruia a fost aleasă noua echipă de conducere a organizației noastre județene, a consemnat o etapă de configurare a unei structuri organizaționale robuste, construite pe principii pragmatice și realiste, care să ne permită funcționarea la parametri maximi în următorii ani.

Prim-vicepreședinți: 𝐂𝐡𝐢𝐬̦ 𝐁𝐚̆𝐥𝐚𝐧 𝐈𝐥𝐢𝐞 și 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧; vicepreședinți: 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧, 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐥𝐢𝐮 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐢𝐜𝐮, 𝐃𝐢𝐧𝐮 𝐒𝐨𝐜𝐨𝐭𝐚𝐫, 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐚𝐝𝐚𝐫, 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮 𝐃𝐚𝐧𝐜𝐮, 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐩, 𝐇𝐨𝐫𝐞𝐚 𝐒𝐨𝐩𝐨𝐫𝐚𝐧, 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐏𝐚𝐩𝐮𝐜, 𝐓𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫, 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦, 𝐃𝐨𝐫𝐞𝐥 𝐕𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚, 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧, 𝐒𝐞𝐛𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐮𝐢, 𝐀𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐏𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚, 𝐃𝐚𝐧 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐮, 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐮 și 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐚̆𝐥𝐚̆𝐬̦𝐚𝐧.

Suntem conștienți de responsabilitatea imensă pe care o avem într-un an electoral important pentru viitorul țării noastre, dar pentru cei care sunt antrenați în competiții, încercările pe care viața le pune în față nu sunt altceva decât foarte bune oportunități de a-și demonstra capacitățile.

Putem afirma la această oră, fără rezerve, că în PSD Mureș există unitate, există determinare și consens în privința direcției de urmat și a obiectivelor pe care trebuie să le atingem pentru comunitatea mureșeană. La Conferinţa judeţeană a PSD Mureş au participat preşedintele PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, care este şi prim-vicepreşedintele PSD, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu și europarlamentarul Victor Negrescu.

Share this content: